L A web & data

Reklame Data Webdesign

Kontakt
Tlf. +47 907 55 687Besøksadresse:
Årlivollveien 16
7327 SVORKMO

Kart fra Gule sider

Følg oss på

Din IP-adresse er: 44.192.44.30


Våre maskinerVi tar ferie fra 1. des 2023 - 30. des. 2023
Ved hasteoppdrag/viktige spørsmål - ring 907 55 687 - Sjekker mail sporadisk
Tone blir heime og kan kontaktes tone@lawd.no eller 995 83 469

Vi printer ikke på vann, men ellers det meste

  • Roland VersaCAMM SP-540i print/cut.
Vår mest anvendelige maskin. Den har en fantastisk utskrift. VersaCAMM serien er svært allsidig for en endeløs rekke bruksområder. Med bare denne maskinen, kan vi lage dekaler, etiketter, klistremerker, plakater, rollup, kjøretøy wraps, varmeoverføringer for klær dekorasjon og andre salgsfremmende elementer i alle størrelser, både for innendørs og holdbar utendørs bruk. Den takler et bredt utvalg av medier, inkludert lim-back vinyl, banner, papir, film, presenning og varmeoverføring papir.
Dette er en miljøvennlig maskin, som vi benytter Eco-sol Max blekk på. det er sterkt og brennes inn i materialet for lang holdbarhet.

  • Mimaki CG-130 FII
Skjæreplotter som skjærer opp til 130 cm bredde. Denne konturskjærer meget presist. Den brukes til å skjære folie av alle slag.

  • Roland GX-24
Vår første maskin, som har vært en trofast arbeidshest. Skjærer meget presist og er enkel i bruk. GX-24 er en rask bordmaskin for folieskjæring. Maskinen er utstyrt med optisk øye for konturskjæring av printet media. Maskinen har en skjærebredde på 584mm.

  • easymont sign EM-S1600H
Vår lamineringsmaskin. Den laminerer opp til 150 cm bredde. Vi laminerer der trykk skal tåle ekstra påkjenning. Det blir da et meget sterkt og holdbart resultat.

  • Sawgrass SG400
Sublimeringsprinter som brukes til å skrive ut på sublimeringgspapir. Denne bruker vi på trykk som skal ha et trykk på f.eks. tekstiler som skal tåle ekstrem bruk. Brukes også når vi skal lage f.eks. kopper med trykk.

  • Canon IRC2380i
Laser farge kombimaskin som scanner, kopierer og skriver ut opp til A3. Brukes til utskrift av flyere, brosyrer, trykksaker osv. Veldig rask og skriver ut i en veldig bra kvalitet.

  • Sisser One
Varmepresse med svingbar overdel. Meget god varmepresse som brukes til å brenne inn trykk og transfer på tekstiler. Brukes også ved sublimentering av f.eks. musematter.

Dette er bare et utvalg av vår maskinpark. Vi har i tillegg utstyr for legging av folie, stilasjer, datamaskiner med moderne programvare for produksjon av trykk/skjærefiler, websider osv.


L A web&data - Årlivollveien 16 7327 Svorkmo, Norway E-post: post@lawd.no Tlf +47 907 55 687